Експертите споделят: Наталия Кобилкина за алфа личностите

 

Това е материалът: Експертите споделят: Наталия Кобилкина за алфа личностите – втора част. В случай, че сте пропуснали да прочетете 1 част, можете да го направите от тук: Експертите споделят: Наталия Кобилкина за алфа личностите - 1 част. След края на първата част, последвайте линкът: Експертите споделят: Наталия Кобилкина за алфа личностите - 2 част.

 

Какво обичат да правят най – много алфа мъжете?

Да помагат и да спасяват жените, което ние жените много добре приемаме. Един от начините да се запознаем с един мъж е да го помолим за нещо и то с миглички. Впрочем защо мъжете обичат кученцата? Защото като се прибират вкъщи и то маха радостно с опашка и подскача от радост.

Това, което обича алфа мъжът е да му се възхищаваме, обаче, за да му се възхитим той трябва мъничко да има повод. Избираме нещо и го молим за нещо. Например: запознавайки се с него му казваме: Здравейте, обърках адреса и не мога да намеря бензиностанцията... загубих колата си... На него веднага му става и смешно, и мило едновременно. Той тръгва с вас да търсите колата, спасява ви и накрая я намирате  (хубаво е да знаете все пак къде сте я скрили, за да не е много далече).  Като „ви я намери” му кажете: Господи, спасихте ми живота! Какво бих правила без Вас, Вие сте уникален. – буквално му се покланяте все едно той наистина е спасил живота ви. В този момент какво се случва с мъжа? - ”Велик съм, винаги съм го знаел, но все пак е добре пак да го чуя!”. Пък той, след като намерите колата ви, ако наистина е алфа и проявява интерес към вас ще каже: карайте след мен!.

 

От примера, който дадохте излиза, че ние жените сами си избираме алфа мъжа?

Да, помагаме му той да ни спаси, даваме му усещането, че той е значим, важен и велик.

 

Какво още трябва да знаят мъжете алфа, че ние жените обичаме?

Ние обичаме да се покоряваме на мъжете, стига да докажат, че те го заслужават. Всяка жена иска и копнее за това. Правя много курсове по сексология и основният  проблем, с който идват мъжете в залата е „аз искам да направя нещо специално с нея, обаче не знам как тя ще го възприеме” – давайте мъже!

 

Раждаме ли се алфи или се научаваме да бъдем такива?

50% генетично се раждаме алфи, но останалите 50% се придобиват със знания и умения, като например това да се научим как да общуваме вербално и невербално като алфи или как стоим – да сме с изправен гръб, защото изправената стойка излъчва самочувствие... На всички останали 50% учим хората, които посещават семинарите, които организираме, така че всеки, който иска да е алфа личност, е добре дошъл при нас, за да го обучим. Можете да се запишете от тук: http://natalia.bg/page/info/contacts

Благодарим Ви, много за специалното интервю, което дадохте за www.wellnesscenter.bg . Пожелаваме Ви да дадете онези 50% алфа потенциал, на много генетични алфи, така че да станат 100% алфи и с това да покоряват много върхове.

 Благодаря Ви за пожеланието. Поздравявам Ви за този приятен сайт. :)

Прочетете: Наталия Кобилкина за скритите сексуални сигнали и женските хитрини

 

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари