Експертите споделят: Наталия Кобилкина за скритите сексуални сигнали и женските хитрини

 

Наталия Кобилкина – семеен терапевт, педагог, авторка на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Тя е известна с многобройните си медийни изяви по сексология, като с медийните си участия е изключително полезна на обществото ни.

Тя е добрата фея, в която и жените и мъжете се вслушват, за да се съберат, а събралите се вече - да водят щастлив съвместен живот, включително и сексуален.

В нейното специално участие в www.wellnesscenter.bg сега предстои да научите още за отношенията между мъжа и жената. Ще прочетете това четиво на един дъх, защото тя винаги разказва интересни факти, които ще са ви полезни.

 

Уважаема г-жа Кобилкина, за нас е чест, че за втори път вземате участие в рубриката „Експертите споделят”, в уелнес портала на България, www.wellnesscenter.bg . Бихте ли споделили, как една жена показва на мъжа, че има привличане към него? Усмихва ли се  или нещо друго прави?

Не винаги се усмихваме - ако мъжът е интересен и привлекателен, ние често се притесняваме и сме сериозни. Само, ако не ни се струва толкова опасен, ние ще се усмихнем. Как тогава жената показва привличане към мъжа? Тя започва обикновено да играе с косата си – поправя я, развихря я... ако е със стегната коса на опашка, прави вятър с нея, все едно се отпуска вътрешно в себе си.

 

Как една жена да отблъсне и обратното – как да покаже, че е привлечена от мъжа, който пристъпва към нея?

Ако искаме да го отблъснем – директно се обръщаме на другата страна, когато той идва към нас или по – деликатното: ако той върви към мен, аз оставам така, но леко се обръщам на една страна и той реално не може да се доближи до мен. Ако, обаче, искаме да покажем, че сме привлечени от него, когато той върви директно към нас, ние трябва да направим крачка назад, което означава, че той вече ни е спечелил, че ние сме му направили място и сме му отстъпили. Даваме му доминантност и сила, че той е голяма работа.

 

Как можем да разберем дали секса ще ни се получи с човека, с който имаме флирт?

Най – напред трябва да помним, че естествено ние сме тези, които избираме партньора. Имайте предвид, че ако искате да имате по – качествени партньори, избирайте интересни партньори. Когато един мъж успява да разсмива една жена е ясно, че той ще успее да й подари и много хубав секс, защото хормонът, който се отделя при смеха – „окситоцин”, е същият, който се отделя и по време на оргазъм. Ето защо, ако един мъж не успява да разсмее една жена е много вероятно, че сексът няма да е добър. За съжаление, няма аналог,  по който да разбереш какъв е размерът на мъжа – нито по обувки, нито по китките, нито по носа, нито по формата на каквото и да е било. Никога не може да разбереш от визията на един мъж какъв му е размера. Обаче, ако ти се смееш на неговите шегички, поне можеш да бъдеш убедена, че има някаква химия и е много вероятно сексът да е добър. Това е поне някаква насока и критерий, доколко секса може да се получи.

 

Интервюто продължава тук

 

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари