Експертите споделят: Наталия Кобилкина за скритите сексуални сигнали и женските хитрини

 

Това е втората част на интервюто. В случай, че сте пропуснали да прочетете първата част, можете да го направите от тук: Експертите споделят: Наталия Кобилкина за скритите сексуални сигнали и женските хитрини След края на първата част, последвайте линкът: "Интервюто продължава тук"

 

Как една жена да запази интерес към мъж, с който би желала да бъде един ден, но сега не е?

Жената винаги трябва да държи вратичката отворена - много те искам, обаче правилният момент ще дойде. Не точно сега, но ще се случи. Никога е казвайте не. Вратичката трябва винаги леко да е отворена. Това държи мъжа под едно напрежение. Освен това, му давайте леки неща – мъничка целувка, прегръдка, давайте му лека награда, защото иначе ще се отчае и откаже. Така, вместо да си каже: „писна ми, не се получава, няма да стане”, той би си казал: „ох, толкова съм близо”, така че жените трябва да бъдем малко по – хитрички, ако искаме да запазим интерес към мъжа, с който бихме желали да бъдем, но в момента не сме.

 

Какви съвети по сексуалност ще дадете на жените, на които не им се прави секс?

Обикновено някои по – възрастни жени имат проблем, че не искат да правят секс, но апетита идва с яденето и ако не им се прави секс, то ги съветвам да започнат да мислят за секс – да четат за него, да говорят за него, да направят нещо, за да се нагласят сами себе си в тази посока. От само себе си, сексуалното желание често не идва. Много е важно жените да мислим често за секс, а не да си казваме: ”Нека първо се появи принца на бял кон и аз чак тогава ще стана сексуална, предизвикателна, ще покажа цялата си красота и мощ”... а принцът все не идва...

 

Само коня? :)

Да. Така че нашата женска работа е първо да се подготвим и да се разтворим и след това принцът ще се появи. Жената сама е отговорна за своята възбуда и интерес към секса. Така че моля ви, дами, грижете се за себе си, дори и принцът още да не е дошъл, защото ако сте сексуални, мъжете ще започнат да го забелязват и ще бъдат привлечени от вас, а тогава те ще дойдат. Тогава се появяват и принцовете и всичко се нарежда.

 

Сутрин или вечер да правим секс?

Сутрешният секс е много полезен – има хора, които повече предпочитат сутрешния секс пред вечерния, но е много по – хубаво, ако правите сутрешен и вечерен. J

 

Благодарим Ви много, за полезните отговори! Дами, ако не ви е достатъчно обучението в това интервю, установете личен контакт с Наталия0 Кобилкина, http://natalia.bg/page/info/contacts  за да ви дообучи как да разпознавате скрити сексуални сигнали и как да прилагате женски хитрини.

 

И аз благодаря за поканата за интервю. Успех на порталите: www.wellnesscenter.bg ; www.antiagingcenter.bg и www.spacenter.bg .

 

Прочетете: Наталия Кобилкина за алфа личностите

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари