Как да преодолеем чувството за пролетна умора? (2-ра част)

•  Джинджифилът освен против пролетна умора, ще ви помогне също в борбата с килограмите, тъй като ще нормализира функцията на цялата храносмилателна система. За целта е нужно да се пие по 1 чаша преварена топла вода, в която сте сложили половин чаена лъжичка настърган джинджифил преди хранене .
 
•  Прочутото по цял свят българско кисело мляко по естествен път ще подобри бактериалната флора на стомаха, тъй като само когато той функционира както трябва, организмът усвоява пълноценно всички необходими му хранителни вещества.
 
•  Подправките от Изтока подпомагат по естествен път нашето храносмилане. Даровете от Изтока като джинджифил, канела, естрагон и куркума ще засилят по естествен път метаболизма на тялота, вследствие на което отслабването ще се постигне по естествен път.
 
 •  Морските деликатеси ще ви дарят с по-красиво и здраво тяло. Малко се знае, че мидите, раците и скаридите, посредством специално белтъчно вещество ще ускорят хормона на растежа на тялото и така то ще изгаря повече мазнини за сметка на мускулна маса.
 
•  Яжте много ябълки и ще живеете по-дълго! Ябълките са богати на пектин, който служи като "метла" за червата и мазнините. Яжте повече ябълки - между междинните хранения и даже когато усетите силен глад. Приготвяйте си ежедневно следния природен еликсир, която се приема задължително сутрин на гладно: към двеста милилитра вода прибавете две супени лъжици ябълков оцет и подсладете с две лъжици мед.
 
Така ще се преборите с досадната пролетна умора, за да бъдете енергични и да вървите смело към мечтите си с идването на така дълго чаканата пролет!

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари