Секспертни уроци със секскоуча Алекс Ломски

 

Алекс Ломски е фотограф, актьор в еротичния жанр и ценител на женската красота. През 90-те години заминава в Италия. Там в лоното на филмите за възрастни, той се развива успешно. Има десетки еротични фотосесии и календари, осъществени от него в Италия. Същността на неговите занимания, неминуемо го среща с много хора с интереси в областта на еротиката и сексуалните взаимоотношения. Заобиколен от красиви жени и сблъсквайки се с техните желания и проблеми, както и задоволявайки техните потребности от информация и знания, които те търсят от него, като човек със сериозен житейски опит, той започва да отговаря на нуждите им и да дава индивидуални експертни съвети. Един от най-хубавите моменти за всички нас е, когато Алекс решава да се върне в родината си. Това, с което се сблъсква тук е пропастта между половете, която главоломно се разраства в годините на все по-развиващото се технологично общество. Обкръжаващата го среда има крещяща нужда не само от разработване на стратегия за комуникация, но и от себеопознаване. Така започва разяснителни семинари, в качеството си на секскоуч, който преподава секспертни уроци, някои, от които провежда заедно с Наталия Кобилкина. Както виждате, Алекс Ломски има хоби да язди коне и споделя, че язденето му дава контакт с живата природа, която все повече ни липсва в големите градове.

 

Здравейте г-н Ломски, за нас е, чест, че секскоуч като Вас дава интервю за www.wellnesscenter.bg .  Бихте ли ни споделили как един мъж да свали една жена?

Първо той трябва да се научи как да подходи към нея – говорим за езика на тялото.

 

Ако нейния език на тялото показва, че тя не изпитва интерес към него, например се обърне на другата страна, как би подходил алфа мъжкарът?

Ако жена, която свалям се обърне на другата страна, бих застанал до нея, без да я погледна. Това е познатото правило, че за да привлечем вниманието на една жена не трябва да и обръщаме внимание. Вместо това, ако се обръщам в една посока, в която гледа периферно, а жените имат много силно периферно зрение, се получава сигнализация между вас двамата. Вие гледате в една посока, нищо че тя се е обърнала. След малко тя ще прояви интерес при това положение. Няма как да не го направи. Този  подход може да приложите, също, ако сте на парти. Ако на бара има жена, която говори с приятелка, с гръб към нас, трябва да застанете, така че тя да ви види с периферието си. Така на нея почва да и става некомфортно какъв е този, който и нарушава личното пространство, но все пак ви обръща внимание, въпреки че вие не я поглеждате изобщо. Освен това, тя се чувства по – добре, ако вие сте на по – висока позиция от нея, все едно доминирате. В този момент почнете да следите за скритите секс сигнали, като например след запознанството ви, тя ще да почне да ви оправя кърпичката на сакото, казвайки как е по – готино да стои.

 

Обикновено красивите жени са с по – високо самочувствие, как един мъж да успее с такива жени?

Ако искате да свалите много красива жена, трябва да и приравните самочувствието с нивото на останалите жени. Има една техника, за сваляне самочувствието на жената, без да я обиждаме. Смисълът на подхода е да и покажем, че красотата се намира почти навсякъде и тя не прави изключение, или с други думи техниката казва: „с какво си по - красива за мен от останалите жени, красотата е често срещана”.  Представете си една графика:

 горе е комплимент, надолу разваляме комплимента и накрая – със средно положение замазваме комплимента.

При това положение жената не знае какво и се случва. Особено, ако е супер красива, там най – добре работи.

 

Страхотна техника. Ще дадете ли примери?

Примери много с коса, обувки, маникюр... ето един класически:

„О, много хубави обувки – сигурно са модерни! (нагоре)

Много ги носят, преди малко срещнах две приятелки със същите ! (надолу)

Но на вас ви отиват!  (средно).

или

„Ау, много хубав маникюр (нагоре)

Истински ли е?” (надолу)

Истински или изкуствен, важното е да стои добре. (средно)

или

за косата, също може да посочите нещо:

„Много хубава коса!” (нагоре)

„Екстеншъни ли слагате” (надолу)

„Важен е ефекта обем, който постигате.” (средно)

В такива ситуации обикновено жените започват да се оправдават или нямат думи. Ако не ви кажат нищо, продължавайте с техниката и така ще потръгне разговора.

В този контекст, имам една история: един път бях в едно заведение сред 4 - 5 хубави жени. Дойде един пич, застана пред всичките и каза „момичета, вие сте най – красивите мъже, ааа жени тази вечер – извинявам се”  и на красавиците  - самочувствието долу. – беше много смешно!

 

Ще издадете ли някой скрит женски секс сигнал?

Разбира се. Ако жената си е обърнала китката към мъжа, това е силен сексуален индикатор – това е слабото им място, тук се пръскат жените. Така тя показва, че е открита към вас и е готова за запознанство. Това се вижда най – лесно, когато една жена пуши – ако вземе цигарата и си обръща китката срещу вас, значи проявява интерес, ако обаче я е обърнала точно обратното, с кокалчето навън – тя не  е вас, няма да се получат нещата. Другият път като влезете в заведение, погледнете жените от началото до края - трябват ви около 15 секунди, за да разберете коя жена е отворена за флирт и евентуално за секс. Това е най – лесния индикатор. Все пак, обаче не трябва да се съди само по – един сигнал, защото може просто така да и е удобно да си държи ръката.

 

Много интересен индикатор. Може ли да издадете още някой? :)

Друг индикатор – ако видите две приятелки, които както си говорят нормално, но щом вие се появите, започват да се кикотят и да говорят по – силно. Това е сигурен сигнал, че те са ви забелязали и са отворени за секс закачки.

Така алфа мъжа индикира и действа, а жените са съгласни да ги сваляме.

 

Питах Наталия Кобилкина дали може да се разпознае по външния вид на мъжа размера на половия му член и тя сподели, че единственият критерии, по който можем да съдим дали сексът ще се получи е, ако ни е смешно с този мъж. Не мога да не Ви попитам дали има белег, по който може да се прецени какъв е на жената половия орган?

Има белег, при който може да се познае половия орган на жената. По времето на еволюцията, женската загубва един белег, който привлича мъжките сексуално. Това е като жените се изправят да ходят прави, а не на 4 крака и загубват един признак, белег, който няма как да покаже на мъжа, че е готова за секс, за да продължи рода. Затова се налага един друг орган да имитира женския полов орган, който се напълва с кръв по време на възбуда и е еднакво голям с женския полов орган – устните. По устните може да се познае жената как е. Всички жени, които виждате стоят голи пред вас. Те ползват червило, за да покажат, че са плодовити, правят хубав секс, искат да привлекат нас на подсъзнателно съзнание. Обикновено червеното червило е най – яркият сексуален признак, който използват и го нанасят по време на овулация – тогава са по – склонни към секс. Иначе, Наталия е права. При мъжете няма аналог, така че жени, доверете се на интуицията или на това дали ви разсмива мъжа. Най – вероятно той има силни и здрави гени, алфа мъжкар е и ще ви направи много хубав секс, зареждайки ви с окситоцин, който е хормонът, отделящ се по време на оргазъм и смях. Така че, мъже, показвайте чувство за хумор, което е признак, че сте интересна личност. Обикновено неуверените мъже се страхуват да кажат нещо, за да не си помислят другите нещо, а жените не обичат така. Ако имате чувство за хумор, това е страхотно. Жените обичат мъже, които ги разсмиват, мъже, на чиито глупости те се смеят. – това е истината!

 

Хубав хормон е окситоцина. Има ли друг вариант, при който окситоцин се отделя автоматично, когато сме интимни (освен при смях и оргазъм)?

 Да, ако мъж прегърне жена, след 27-мата секунда, мозъкът и започва да отделя окситуцин, в следствие на прегръдката ви. Като я пуснете, този хормон остава в кръвообращението и, и тръпката я държи около 2-3 часа. След тях, тя изпитва абстиненция на хормона и ще иска отново да ви прегърне. Затова стигнете ли дотам да я прегърнете, след 27 секунди автоматично влизате в мозъка и, а той изстрелва окситоцин, чрез което вие ще и станете много приятен... стига, разбира се да ви допусне до такава близост. Мъже, ползвайте този подход и прегръщайте жените – много обичат да бъдат прегръщани - доставя им удоволствие, каквото им доставя и шоколадът. По повод прегръдките, в Америка сега са много модерни „гуш партитата” (после трябва да има муш парти J ). Хората се събират на парти и се гушкат по най – различни начини – на 2-ки, на 5-ци, на 10-ки и имат право да се откажат по някое време... Партито продължава по 1-2 часа, за да правят различни гуш конфигурации и лъжички. Нали познавате стойка лъжичка – как се прави ”лъжичка - лъжичка”, а сутринта? „лъжичка - виличка”!. Заспивате с лъжички и се събуждате с вилички. :)

 

Бихте ли споделили на аудиторията на  www.wellnesscenter.bg как мъжете да свалят жените във фейсбук?

Направило ли ви е впечатление, като пишете във фейсбук точно какво пишете и като ви отговарят как ви отговарят? Основният проблем жените и мъжете да не се разбират е, че говорят на различни езици, защото има 3 вида език, на който се изразяваме –

аудиален, визуален и кинестетичен.

Тя диша и чувства, а той отговаря в нещо, което ще види – няма как да се получи! Той пише „хайде да се видим на среща” и тя му отказва, защото посланието не стига при нея. Ако, обаче той каже „хайде да се срещнем!” – това звучи типично женско, тя чувства – нещо кинестетичн, за разлика от „хайде да се видим”, типично мъжно и визуално. Често от тук  започвате да се разминавате. Във фейсбук е много важно да следите как си пишете. Ако говорите на нейния език, най – вероятно ще се разберете, а ако се разберете е много лесно да се получат нещата, тъй като се постига синхрон и доверие, което вие веднага изграждате с нея, защото тя се усеща разбрана, а жените искат да ги разбират и изслушват. Не е толкова важно какво ще напишете, а да отговорите на нейния език.

 

Ще дадете ли пример за аудиални, визуални и кинестични думи?

аудиални: чувам, музика, слушам, говоря, казвам, вибрации, чукане (в единия смисъл – в другия е кинестичен), звучи, песен, китара...;

визуални: виждам, гледам, панорама, прозорец, цвят, размер, голям, малък, гледка, ярко, цветно, хубаво, красиво...;

кинестетични: Именно тях жените обичат да слушат. Затова много лесно ще се разбирате с тях, ако говорите на техния език. Най – лесно се тренира това в чата, защото имате време да се позамислите как да и отговорите на нейния език. Примери:  усещам, чувствам, докосвам, допирам, топло, студено, твърд... Впрочем, защо жените реагират на думата „твърд”? Защото това е техният език. Важно е и по какъв начин казвате думата твърд. Жената подсъзнателно усеща ниската вибрация, басовия тембър, дрезгавия глас, което е сексуален сигнал. Чрез начина. по който говорите, влияете на подсъзнанието и.

 

Ще дадете ли някой метод за съблазняване, чрез тембъра на гласа?

Да. Когато се обаждате по телефон, има едно правило, за да си помислят, че вие сте по – уверени и убедителни. Вдигате и независимо от това какво ще кажете (ало, как си, какво си, що си...), важното е да говорите с 10-тина % по – бавно от другия събеседник. Следете интонацията и я променяте постоянно – това важи и за двата пола. Така вие изглеждате по – убедителени, вашето послание стига по – добре, т.е разбират ви по – добре и е най – вероятно да стане това, което искате. Този подход важи за всякакъв вид разговори – не само любовни и между двата пола.  

 

Как може мъжът да заобикаля границите, ако да речем жената му казва: „не ми се обаждай след 19:00ч.” или „имам си гадже”?

Ако вземете номера на жена и тя сложи условия от типа на „не ми се обаждай след 19:00ч.” и мъжът отговори „не съм ревнив” - това е грешка. Жената го е чувала хиляди пъти, а е хубаво да и казвате нещо, което тя не очаква, да я изненадвате с оригинални отговори.

Един готин отговор е „тъкмо ще има кой да ни прави закуска сутрин” или „тъкмо ще има кой да те забавлява, докато не си с мен”, и така вие автоматично махате тази бариера. Моят съвет е да не питате дали тя има приятел – тя, ако е решила ще е и с вас. Затова не и вкарвайте тази вина.

 

Как трябва да изглежда един мъж, за да бъде привлекателен за жената?

Привлекателността е 50% това, което сте и 50%, което мислят другите за вас. Ние създаваме 100 % собствената си реалност. Ако вътре в теб се чувстваш привлекателен и позитивен към себе си, това ще излъчваш навън, това ще виждат и другите.

Жените се отдават повече на първосигналните сигнали, които излъчва мъжа и за една жена е по – привлекателен мъж, който изглежда симетрично. Затова жените харесват повече мъже в сака и ризи, които подчертават това и показват, че мъжът има по – силни по – здрави гени, което е останало от еволюцията.  Стойката, разбира се е много важна. Как изглежда един депресиран човек – минава и никой не го забелязва, блъска се, блъскат го, изгърбен е. Това е неговата психология, за разлика от на уверения мъж, който стои в отворено положение – изправен, с разкопчано сако, показва ръцете си, разтваря краката си и заема стойка тип горила, ако види хубава жена гълта стомаха си... Жените приемат тези сигнали. Важното е да се научим как да ги излъчваме – не трябва много, нужни са малко навици, за да бъдем привлекателни в очите им.

 

Защо жените харесват лоши момчета?

Защото в детството всичко им е било забранявано, а лошите момчета им позволяват абсолютно всичко или поне очакват да им бъде разрешено, но това го разбират на втората вечер като не се обади мъжът. :)

 

Кога една жена изпълнява всички желания на мъжа?

Когато му има пълно доверие.

 

Благодарим Ви за секспертното интервю, специално за www.wellnesscenter.bg .

И аз благодаря за поканата за интервю! :)

 

 

 

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари