Физически уелнес

 

Физическият аспект на уелнеса насърчава сърдечно-съдовата приспособимост и сила, и, освен това, насърчава редовната физическа активност. Физическото развитие поощрява познанието за храната и храненето и не одобрява употребата на тютюн, наркотици и прекомерната консумация на алкохол. Физическият уелнес насърчава консумация и дейности, които допринасят за високо ниво на уелнес, включително медицински грижи и уместно ползване на медицинската система. Докато изминавате пътя на физическия уелнес, вие ще се стремите да жертвате повече време всяка седмица, изграждайки издръжливост, гъвкавост и физическа сила.

Понякога, пътят може да става тесен и криещ опасности- вие ще ставате по- наясно с рисковете около вас и ще започнете да вземате мерки за безопасност, така че да можете да изминете пътя си успешно. Физическият аспект на уелнеса води след себе си поемането на отговорност и грижата против леки заболявания, а също и познаването кога е нужна професионална медицинска помощ.

Вървейки по уелнес пътя, физически, вие ще бъдете в състояние да следите собствените си жизнени показатели и да разбирате предупредителните знаци на организма си. Ще разбирате и оценявате връзката между здравословното хранене и това, как функционира тялото ви. Физическият аспект на уелнеса осигурява почти незабавно благоприятни резултати и телесни и психологически. Физическите облаги, да изглеждате добре и да се чувствате страхотно, най-често водят до психологически ползи на повишено самочувствие, решителност на самоконтрола и чувство на посока.

• Докато изминавате пътя на уелнес, ще започнете да се доверявате на това- телесното;

• По-добре е да консумираме храни и напитки, които засилват доброто здраве, вместо тези, които го увреждат;

• По-добре е да бъдем физически във форма, отколкото да не сме във форма.

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!

Коментари