Духовен уелнес

 

 

Духовният аспект на уелнеса включва търсене на смисъл и предназначение в човешкото съществуване. Той включва развиването на дълбока признателност за дълбочината и простора на живота и природните сили, които съществуват във Вселената. Когато започнете да развивате духовният уелнес аспект от живота си, следвайки уелнес пътя, духовно, вие ще започнете да задавате въпроса: “ Кой съм аз и какво е от значение в живота ми? “

Пролет е, всичко навън се възражда за нов живот, а ние се чувстваме отпаднали и уморени... Липсата на минерали и витамини е първата по важност причина за това. През мрачните и студени зимни дни нивото на серотонина, не случайно наричан "хормонът на щастието", е силно понижено. Всичко това води до познатото ниско ниво на нашата енергия през пролетта.
 

 
 

Мислите и думите ни постоянно оформят нашия свят и изживяванията ни. 

Водени от стария си навик да мислят негативно, мнозина не разбират каква вреда си нанасят. 

Но никога положението не е безнадеждно, защото винаги можем да променим мисленето си. 

 

Предлагам ви да направите списък на всички заболявания, които някога са ви спохождали и да потърсите причините за тях в своето мислене. Ще откриете модел, който ще ви разкрие много за самите вас. Изберете няколко от утвържденията и ги правете в продължение на един месец. Това ще помогне за елиминиране на стария модел, който дълго сте носили в себе си.

Страници

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!