Интимност

 

 

Има много видове интимност, класифицирани от близко приятелство или семейна връзка, до дългосрочен брак. Каквито и да са взаимоотношенията, интимността е основен компонент за високо ниво на уелнес.

Езикът на тялото осигурява невероятно количество информация при общуване. 7 процента от комуникацията се основава на думите, 38 % - на тона на гласа, а останалите 55 процента - на езика на тялото. Искате ли да се научите да четете мислите на хората? Следващия път, когато общувате, следете за тези знаци:
 
1. Кръстосаните ръце и крака сигнализират за  емоционална и физическа бариера. Дори и човекът срещу вас да се усмихва, той със сигурност не е позитивно настроен към вас.
 

Обикновено красивите жени са с по – високо самочувствие, как един мъж да успее с такива жени?

Ако искате да свалите много красива жена, трябва да и приравните самочувствието с нивото на останалите жени. Има една техника, за сваляне самочувствието на жената, без да я обиждаме и тя е...

Как една жена да запази интерес към мъж, с който би желала да бъде един ден, но сега не е?

Жената винаги трябва да държи вратичката отворена - много те искам, обаче правилният момент ще дойде. Не точно сега, но ще се случи. Никога е казвайте не. Вратичката трябва винаги леко да е отворена...

Страници

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!