Отговорност към себе си и любов

01.jpg

Уелнесът е като мост, поддържан от две подпори. Всяка подпора е решаваща за целостта на моста, точно както двата принципа на отговорност към себе си и любов са основни за процеса на уелнес. Във всеки случай, подпорите поддържат връзка между две отделни места, позволявайки движението назад и напред. Тази свобода да се движиш между различни места или нагласи, вместо скованата привързаност към някоя определена, е отличителният белег на уелнеса.

 

 

Свети Валентин служи като напомняне за нашата обич към другите. Eдин ден, в който се фокусираме върху това да ги обсипем с подаръци, жестове и любовни думи. „Денят на влюбените” е още един ден, когато грижата за половинката, но и за нас самите идва на дневен ред. Когато се грижите и обичате не само половинката, но и себе си, определено ще сте по – щастливи. Всеки говори за любовта към другия, особено около празника на влюбените, но рядко се говори за любовта към самите нас, която всъщност поражда любовта на околните.

Здравейте уважаема г-жа Алгафари, за нас е чест, че точно Вие сте първият уелнес експерт в първия уелнес портал на България -  www.wellnesscenter.bg, където заедно с Вас и с други уелнес експерти, можем да помагаме на хората да постигат уелнес, като се придържат към неговите стълбове. Бихте ли разказали защо са важни 22-та стълба на уелнес, които представяме в www.wellnesscenter.bg, като Ви предлагам да започнете със стълб № 1 на уелнес (от John Travis), след което да пристъпите към ос

Един от начините да срещате повече хора и да се чувствате, сякаш сте част от една общност, е да предложите помощта си за нещо. Може да бъде трудно да намерите време, за да го направите, но може би няма по-добър начин да спрете мисленето за проблемите си, отколкото да се опитате да помогнете на някой друг, с неговите.

 

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!