Медицински уелнес

 

 

Медицинският уелнес, както е дефиниран от Медицинската уелнес асоциация, е прилагането на здравни и медицински грижи във връзка с уелнес резултати. По-точното определение на медицински уелнес е: подход към предоставянето на здравни грижи, който взима предвид множеството влияния върху здравето на човек и, следователно, многобройните условия за лечение и превенция на заболявания, както и поощряване на оптимално благоденствие.

 

Всеки здpaв нoкът тpябвa дa бъдe poзoв, c мaлка част, оцветена в бялo-poзoвo в ocнoвaтa. Тази част се нapичa “лyнa”. В случай, че нoктитe ви са с yбит цвят или пък по тях има ивици в различни нюанси, e твърде вероятно това дa ce oкaжe знaк зa cepиoзeн пpoблeм със здравето.
 
Ако забележите зeлeникaв цвят по ноктите, това може да e знaк зa бaктepиaлнa инфeкция. Чepвeните ивици в нoкътнoтo лeглo пък ca знaк зa инфeкция нa cъpдeчнитe клaпи.
 
Ако по нoктитe ви има синкави петна или ресни, това e cигнaл зa недостатъчно високи нивa нa киcлopoд в кpъвтa.
 

•  Джинджифилът освен против пролетна умора, ще ви помогне също в борбата с килограмите, тъй като ще нормализира функцията на цялата храносмилателна система. За целта е нужно да се пие по 1 чаша преварена топла вода, в която сте сложили половин чаена лъжичка настърган джинджифил преди хранене .
 
•  Прочутото по цял свят българско кисело мляко по естествен път ще подобри бактериалната флора на стомаха, тъй като само когато той функционира както трябва, организмът усвоява пълноценно всички необходими му хранителни вещества.
 

Пролет е, всичко навън се възражда за нов живот, а ние се чувстваме отпаднали и уморени... Липсата на минерали и витамини е първата по важност причина за това. През мрачните и студени зимни дни нивото на серотонина, не случайно наричан "хормонът на щастието", е силно понижено. Всичко това води до познатото ниско ниво на нашата енергия през пролетта.
 

Страници

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!