Намиране на смисъл

 

 

Намирането на смисъл, изглежда е уникална човешка потребност. Това е едно от най - сложните употреби на енергия, заради това, че включва почти всички от предишните енергийни форми. Още от началото на света, философи са задавали тези основни въпроси: Кой съм аз? Защо съм тук? Къде отивам? Какво искам? Кое е истинско? Кое е вярно? Независимо от това, дали тези въпроси са насочени на съзнателно или подсъзнателно ниво, цялата жизнена дейност и всички други прояви на енергия са оцветени от отговорите ни (или липсата на отговори) на тези основни въпроси.

 

Много фактори, които са извън контрола ви- вашите гени, възраст, медицински статус и история на предишното тегло ще влияят на килограмите и външността ви. Тези фактори могат да определят колко килограма можете да свалите, колко бързо ще го свалите и как ще изглеждате и ще се чувствате, когато стигнете до там, докъдето сте в състояние.

 

 

Започването на диета

 

подразбира странична и временна промяна в техниката на хранене. Вие започвате броене и измерване и спирате да ядете някои храни, и заменяте други, въз основа правилата на диетичния план, който използвате.

 

Чували сте го толкова много пъти, че навярно го казвате в съня си. “ Диетите не действат”; ако искате да свалите килограми и да не си ги върнете обратно, трябва да направите промяна в начина си на живот.

 

Страници

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!