Професионален уелнес

 

 

Професионалният аспект на уелнеса участва в подготовката за работа, в която човек ще спечели лично удовлетворение и ще намери обогатяването в живота си, чрез труд. Професионалното развитие е свързано с нагласата на един човек относно една работа. Изминавайки пътя към професионалния си уелнес, вие ще дадете своята част от уникални дарби, умения и таланти, за да работите, което е лично значимо и рентабилно. Ще изразите ценностите си, чрез включването си и в платени и в неплатени доброволчески дейности, които са удовлетворяващи за вас.

 

Всички знаем, че за да е успешен един бизнес трябва да сме иновативни и  креативни. Именно затова днес наш гост е един от водещите лектори на екип Revolution, който напоследък нашумя с поредицата от семинари "Революция в кариерата", свързани с развитието и налагането на добри политики за управление на малък и среден бизнес.

 

 

Професионално сполучилата личност изпълнява социално определена роля, което е и стимулиране и възнаграждение, по своята същност. Той/тя избира роля ( или няколко роли ), които са в съответствие с убежденията, целите, начина на живот, индивидуалността и ценностите.

Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително!